Neoplan Cityliner N1216 HD – spreman za iznajmljivanje!

Turistička agencija Relax Tours iz Sarajeva obavještava drage partnere i klijente, kao i buduće klijente da je otvorena mogućnost najma visoko luksuznog turističkog autobusa Neoplan Cityliner N1216 HD, kao i luksuznog Mercedez Benz Viano 6+1 kombi vozila.

Mogućnost najma visoko luksuznog autobusa idealna je za realizaciju putovanja i prevoza putnika na duže i kraće staze, kako u Bosni i Hercegovini tako i izvan nje. Neoplan Cityliner ima atraktivan svevremenski vanjski dizajn koji garantuje da ćete biti primjećeni gdje god se pojavite. Atraktivan vanjski dizajn prati i atraktivna unutrašnjost te oprema. Opremljen je najluksuznijim sjedištima avionskog tipa, sjedištima koja obezbjeđuju apsolutnu fleksibilnost u pomjeranju zarad što komfornije vožnje. Broj sjedišta je smanjem, čime se stvorilo dosta više prostara za kvalitetniji boravak putnika, nego u klasičnim komercijalnim autobusima što ga čini savršenim prevoznim sredstvom za grupe putnika koji žele maksimalno opuštajuću vožnju do svoje destinacije.Visoko luksuzni turistički autobus raspolaže sa najsavremenim tehničkim sadržajima koji putniku obezbjeđuju osjećaj bezbjedne, ugodne i  krajnje nezavisne vožnje. Autobus posjeduje kuhinju, frižider, WC, CD/DVD, plazma TV i još mnogo sadržaja koji putovanje autobusom dižu na jedan potpuno novi nivo, na nivo putovanja koji će i najzahtjevnim putnicima prirediti  putovanje visokog luksuza. Za putnike koji put do destinacije žele iskoristiti za razgledanje, najam luksuznog autobusa putnicima pruža visoko sofisticirana panoramska stakla sa apsorbcijskim dejstvom sunčevih zraka što omogućava jedinstven pogled na okolinu kroz koju se krećete.

Ukoliko vam je potreban autobus bilo za linijsku ili vanlinijsku vožnju, ovaj Neoplan Cityliner je idealna prilika. Vozilo je slobodno za najam do 27. jula, a za više detalja nazovite broj telefona 033/263-330 ili 061/549-347, a dostupan je i mail [email protected]

 

Share your love
Adnan Omerhodzic
Adnan Omerhodzic
Articles: 1841