Selwyns Travel proširila flotu sa novim Alexander Dennis Enviro400 autobusima

Share your love

Alexander Dennis je početkom oktobra objavio da je isporučio dva nova Enviro400 dvospratna autobusa engleskom nezavisnom operateru Selwyns Travel. Dvospratni Enviro400 koji je Alexandar Dennis obezbjedio za Selwyns Travel opremljeni su sa 85 sjedišta sa visokim naslonom i pojasevima u tri tačke vezanja. Svestrana vozila pružit će dodatnu podršku Selwynsu za njegove fakultetske i školske ugovore, zajedno s korporativnim i privatnim poslovima. Selwyns Travel je vodeći autobuski prevoznik na sjeverozapadu Engleske, sa 50 godina iskustva u pružanju kvaliteta, pouzdanosti i vrijednosti za novac za putnike. Dodatne karakteristike koje vozila pružaju uključuju USB priključke za punjenje, digitalni tahograf i pod u imitaciji drveta koji putnicima pruža opušteno iskustvo putovanja.

Selwyn Jones, direktor Selwyns Travela, rekao je: „Enviro400 je odličan dodatak našoj floti i svestrano vozilo koje se može koristiti u svim vrstama posla koje obavljamo. Veći kapacitet Envrio400 znači da možemo prevoziti veće grupe koje mogu putovati zajedno u udobnosti i kvalitetu.”

Vozila je u prostorijama Selwyns Travela predao Simon Wood, regionalni menadžer prodaje za Alexander Dennis, koji je dodao: „Drago mi je što sam radio sa Selwyns Travelom na isporuci Enviro400 dabl dekera kao novih dodataka njihovoj floti. Vozila će omogućiti Selwynsu da razvije svoj posao i održi svoju modernu flotu.”

Share your love
Adnan Omerhodzic
Adnan Omerhodzic
Articles: 1871

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *