Autocares Chaos bira autobuse Otokar

Madridski operater Autocares Chaos se odlučio za autobus marke Otokar kako bi obnovio svoj vozni park. Kompanija se odlučila za model Ulyso T od 10,10 metara sa automatskim mjenjačem i motorom od 320 KS. Inače, ovaj model je nagrađen zvanjem Midibus godine 2020. u Španiji. Idealan je za izlete i neplanirana putovanja, jer kombinuje luksuz sa praktičnošću, što je relevantna tačka koju treba uzeti u obzir kako bi udobnost svakog putovanja bila izuzetna. Vozilo je veoma prostrano i ima izuzetan prtljažni prostor od 5,5 m3.

Autocares Chaos je kompanija koju vodi druga generacija porodice sa historijom od 40 godina u sektoru transporta. Već četiri decenije zadovoljava potrebe svakog svog klijenta i nudi najbolji kvalitet vozila koja imaju. Iz Somauto, zvaničnog distributera Otokara u Španiji, su poručili: “Upravo zbog toga što ova kompanija pazi na potrebe svojih putnika su se i odlučili ovog puta da poklone povjerenje Otokaru, uključujući i novi autobus u svom voznom parku.”

U objektima Autocares Chaos nalazi se veliki vozni park kapaciteta od 9 do 64 sjedišta. Opremljeni su svim vrstama detalja i sadržaja za putnike, kao što su DVD, frižider, stolovi za igre, Wi-Fi i USB utičnica za mobilne telefone, luksuzna pomična sjedišta, dupla stakla te razni sigurnosni sistemi kao što su ABS i GPS.

Share your love
Adnan Omerhodzic
Adnan Omerhodzic
Articles: 1841

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *