Roberts Travel Group širi svoje kapacitete sa sa Alexander Dennis Enviro400 autobusom

Share your love

Alexander Dennis je krajem augusta isporučio novi Enviro400 dvospratni autobus engleskom operateru Roberts Travel Group. Novo vozilo nudi veliki kapacitet za porodični biznis, koji pruža korporativno, obrazovno i privatno iznajmljivanje vozila, kao i prevoz od kuće do škole od svoje baze u Leicestershireu, zajedno sa programom prazničnih obilazaka i planiranim uslugama parkiranja i vožnje.

Alexander Dennis Enviro400 ima izdašan raspored sedišta 2+2 koji povećava prostor za noge i ramena za do 85 putnika, od kojih je 51 na gornjem spratu. Njegov brzi ukrcaj i mogućnost prevoza većih grupa pogodni su za prevoz događaja i osoblja uz školski rad. Ima sigurnosne pojase u tri tačke vezanja na svim sjedištima i pristupačan je za invalidska kolica kroz glavna pristupna vrata.

Alex Niemczyk, generalni direktor za Roberts Travel Group, rekao je: “Ponosni smo što našim klijentima nudimo izbor transportnih rješenja, a Alexander Dennis Enviro400 nam nudi veliki kapacitet tamo gdje je to potrebno, bez kompromisa po pitanju sigurnosti ili stila.”

Simon Wood, regionalni menadžer prodaje za Alexander Dennis, dodao je: “Željeli bismo da se zahvalimo Roberts Travel Group na ovoj narudžbi. Naš novi dvospratni Enviro400 sa 85 sjedišta pridružit će se još dva autobusa tog tipa koji su bili veoma uspješan dodatak voznom parku, pružajući veliku vrijednost za novac zahvaljujući tehnologiji autobusa koja se lako održava.”

Share your love
Adnan Omerhodzic
Adnan Omerhodzic
Articles: 1841

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *