National Express i BlaBlaCar pokrenuli liniju London – Paris

National Express iz Velike Britanije se udružio sa BlaBlaCar Busom kako bi ponudio autobuske usluge do Pariza sa autobuske stanice Victoria u Londonu. Ovo partnerstvo omogućava korisnicima National Expressa da rezervišu povoljnu opciju putovanja u Evropu, posebno za vrijeme Olimpijskih igara.

Putovanje do Pariza može se obaviti sa stotina britanskih destinacija na mreži National Expressa preko Londonske autobuske stanice Victoria. U Parizu su kupci tada povezani sa evropskom mrežom BlaBlaCar Bus.

John Boughton, komercijalni direktor National Expressa, rekao je: “Drago nam je što smo u partnerstvu sa BlaBlaCar Busom kako bismo ponovo uspostavili naše prisustvo u Evropi nakon pandemije, povezujući našu mrežu širom Velike Britanije sa Parizom i drugim ključnim destinacijama na BlaBlaCar mreži, uključujući Brisel i Amsterdam. Želimo pomoći ljudima da donesu one važne, ekološki prihvatljivije odluke koje štede novac kada su u pitanju putovanja. Ovo partnerstvo ne samo da nudi praktično i besprijekorno iskustvo rezervacije za naše klijente, već se mogu radovati udobnom, pristupačnom i pouzdanijem putovanju u poređenju sa troškovima leta ili izdržavanja dugih redova na aerodromu.”

National Express nudi tri usluge dnevno za Evropu, a karte već od 39 eura. Autobusi koji se koriste na ovoj liniji imaju kožna sjedišta, dosta prostora za noge i USB utičnice. Svi putnici imaju dozvoljenu težinu prtljaga do 20 kg.

Aurélien Gandois, potpredsjednik BlaBlaCar Busa rekao je: “Naša misija u BlaBlaCaru je oduvijek bila učiniti putovanja pristupačnijim, praktičnijim i ekološki prihvatljivijim. Partnerstvo sa National Expressom omogućava nam da ponudimo više opcija za putnike da stignu do Pariza održivo i udobno. Uzbuđeni smo što okupljamo naše mreže kako bismo putnicima pružili poboljšano iskustvo putovanja.”

Share your love
Adnan Omerhodzic
Adnan Omerhodzic
Articles: 1841

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *