Ankai električni autobusi za novu eru prevoza na Tajlandu

Share your love

Krajem maja, 28 jedinica električnih autobusa Ankai službeno je krenulo na put prema Tajlandu. Pod upravom Mae Moh elektrane sa sjedištem u Tajlandu, ovi ekološki prihvatljivi autobusi će pružati ekološki prihvatljivije i praktičnije usluge putovanja zaposlenima u elektrani.

Ankai A6 električni autobus dužine osam metara je posebno dizajniran za prevoz turista na srednjim i kratkim udaljenostima i usluge putovanja na posao. Od svog debija, autobus je stekao široka priznanja među domaćim autobuskim operaterima. Postiže vrhunsku pouzdanost, visoke sigurnosne standarde, impresivnu energetsku efikasnost i zavidnu ekološku prihvatljivost.

Sa veoma privlačnim izgledom, električni autobus Ankai A6 presvučen je jarkim bojama i dobro se uklapa u urbani pejzaž Tajlanda. Opremljen naprednim NVH sistemom upravljanja i sofisticiranim internim sistemom upravljanja, osigurava glatko i udobno iskustvo putovanja za putnike. Pored toga, njegova integrisana šasija, široka prednja i zadnja osovina, šest vazdušnih jastuka, sistem za nadzor pritiska u gumama, sistem za panoramsko posmatranje, alarmni sistem za odstupanje od kolovozne trake, sistem za uzbunu od prednjeg sudara, alarmni sistem za umor i inteligentni sistem upravljanja, sve to doprinosi vrhunskim sigurnosnim standardima električnog autobusa Ankai A6.

Uzimajući u obzir duge kišne sezone i visoku vlažnost na Tajlandu, Ankai A6 električni autobus ima monokok strukturu karoserije i prošao je proces katodne elektroforeze. Zbog toga je veoma izdržljiv te otporan na hrđu i koroziju.

Sa solidnom reputacijom na tržištu, Ankai je uvijek bio posvećen promoviranju zelenijeg javnog prevoza i razvoju efikasnijih transportnih rješenja. Do sada je uspješno razvio širok spektar električnih autobusa kako bi zadovoljio različite potrebe i zahtjeve autobuskih operatera širom svijeta.

Share your love
Adnan Omerhodzic
Adnan Omerhodzic
Articles: 1841