D&E Coaches kupio dva Alexander Dennis Enviro400 dvospratna autobusa

Share your love

Alexander Dennis je početkom februara isporučio još dva dvospratna Enviro400 autobusa kompaniji D&E Coaches iz škotskog grada Inverness. Ova porodična kompanija je vodeći privatni servis za iznajmljivanje autobusa na sjeveru Škotske sa svojom flotom od 64 vozila, u kojoj se novi autobusi pridružuju sličnom paru Enviro400 i Enviro200 autobusa koji su kupljeni prošle godine.

Novi autobusi velikog kapaciteta kompanije D&E Coaches opremljeni su sa 85 Alexander Dennis SmartSeats sjedišta koja imaju i pojaseve, što im omogućava fleksibilnu upotrebu u redovnim uslugama, školskim i privatnim iznajmljivanjima, kao i šatlovima za krstarenje. Njihova specifikacija uključuje podove u imitaciji drveta, kao i razglas i muzički sistem sa salonskim zvučnicima.

Generalni direktor D&E Coaches Donald Mathieson, koji je osnovao posao sa svojom suprugom Elizabeth i nastavlja da ga nadgleda sa sinom Bryanom i kćerima Amy i Gayle, rekao je: “Tražili smo vozila koja se mogu koristiti u raznim poslovima, a istovremeno nude veliki kapacitet uz razumnu cijenu. Model Enviro400 od Alexander Dennisa ispunjava sve ove okvire za nas i novi autobusi se dobro uklapaju u naš vozni park zajedno sa sličnim vozilima koja smo kupili prošle godine, dobijajući sjajne povratne informacije od naših kupaca.”

Direktor maloprodaje u Alexander Dennis, Charlie Miller dodao je: “Oduševljeni smo što smo završili ovaj posao, koji predstavlja ogromnu investiciju za ovaj ugledni porodični biznis. Bilo je zadovoljstvo imati posla s Donaldom i postaviti ovu isporuku bez napora i brzo. S našim drugim vozilima u floti, D&E Coaches su već upoznati s našom odličnom AD24 aftermarket uslugom i veoma lako im je pristupiti cijeloj našoj podršci putem AD24 digitalnog portala.”

Share your love
Adnan Omerhodzic
Adnan Omerhodzic
Articles: 1841