Nolan Coaches kupio dva Alexander Dennis Enviro400 autobusa za Dublin FerryLink

Share your love

Alexander Dennis, podružnica NFI Group Inc., jednog od vodećih svjetskih nezavisnih globalnih proizvođača autobusa, početkom maja je objavila da je isporučila dva nova dvospratna autobusa Enviro400 irskom operateru Nolan Coaches.

Nolan Coaches će koristiti nove autobuse na svojoj usluzi FerryLink, koja pruža veze do i od centra grada Dablina, uključujući stanice Heuston i Connolly za putnike koji dolaze ili odlaze na prelazima Irskog mora u luci Dublin. Alexander Dennis je opremio ove autobuse sa policama za prtljag, pružajući prostor za prtljag uz 82 udobna putnička sjedišta.

John Lockwood, menadžer transporta za Nolan Coaches, rekao je: “Kada smo odlučili da nadogradimo našu FerryLink flotu novim vozilima, Alexander Dennis Enviro400 je bio lak izbor, jer nam je dao mogućnost da prilagodimo unutrašnjost specifičnim zahtjevima ove usluge, a istovremeno imamo standardno vozilo koje je lako za održavanje i efikasno za rukovanje.”

Lee Gibson, regionalni menadžer prodaje za Alexander Dennis, dodao je: “Divno je vidjeti ulaganje koje je Nolan Coaches uložio u ovu vitalnu autobusku vezu za putnike koji putuju do i iz Irske trajektom. Bilo je zadovoljstvo raditi s njima i podržati cijenjenog operatera u porodičnom vlasništvu u poboljšanju usluga koje nude svojim korisnicima.”

Share your love
Adnan Omerhodzic
Adnan Omerhodzic
Articles: 1841