Reptons Coaches ulaže u novi Alexander Dennis Enviro200

Alexander Dennis, podružnica NFI Group Inc., jednog od vodećih svjetskih nezavisnih globalnih proizvođača autobusa, prije 10 dana je objavio da je isporučio svoj model Enviro200 kompaniji Reptons Coaches iz engleskog grada Leatherhead.

Novi solo autobus dug 10,8 metara pridružuje se trima ranijim generacijama vozila istog tipa u ovoj porodičnoj kompaniji, koja pruža osobni pristup prevozu putnika od 1986. godine.

Vlasnik Repton Coaches Andy Repton rekao je: “Ovo je fantastičan dodatak našem poslovanju. Naši putnici na lokalnim autobuskim linijama uživat će u udobnosti koju nude Alexander Dennis SmartSeats i u urednoj unutrašnjosti, dok će pogonski sklop koji štedi gorivo održati niske operativne troškove.”

Alexander Dennis voditelj prodaje Simon Wood dodao je: “Drago nam je što su Reptons Coaches ponovno odabrali Enviro200 za ovo najnovije ulaganje u njihovu besprijekornu flotu. Bit će u potpunosti podržan kroz našu AD24 aftermarket uslugu kako bismo osigurali da čvrsto provodi svoje vrijeme na cesti.”

Share your love
Adnan Omerhodzic
Adnan Omerhodzic
Articles: 1841