Transport Tehnik – Rezervni dijelovi po Vašoj mjeri

Transport Tehnik d.o.o. je nova firma na domaćem tržištu prodaje rezervnih dijelova za teretni program. Vlasnik kompanije gospodin Hazim Mešanović ima dugogodišnje iskustvo u sferi prevoza putnika i robe, tako da je svoje iskustvo i kontakte odlučio preusmjeriti na prodaju rezervnih dijelova.

Asortiman dijelova čine uglavnom dijelovi za autobuski i kamionski program poznatih svjetskih brendova sa preko 2000 artikala.

Osim originalnih dijelova svih važnijih proizvođača vozila, kao što su MAN, Neoplan, Mercedes, Setra, Volvo, Scania, Iveco itd., Transport Tehnik nudi i širok program rezervnih dijelova proizvođača sa kvalitetom prve ugradnje. Svi rezervni dijelovi dolaze sa odgovarajućum garancijom.

Ukoliko ste u potražnji za rezervnim dijelovima za vašeg ljubimca na točkovima – adresa za vas je Transport Tehnik. Vaš upit možete poslati direktno na mail [email protected] i na taj način dobiti informaciju o traženom dijelu i cijeni. Također, možete i pozvati Transport Tehnik gdje će se kvalificirano osoblje pobrinuti da dobijete pravu informaciju u što kraćem periodu.

Vrijedi napomenuti da kompanija organizuje stalne popuste na određene grupe artikala, a kompanije koje se odluče na dugoročnu saradnju imaju mogućnost i dodatnih popusta.

Transport Tehnik se nalazi na adresi Gornja Špionica – Srebrenik, a sve informacije možete dobiti na brojeve mobitela:
060 30 77 112
062 222 712
004553120294 – samo viber
ili fiksni broj 035 649 666,
a u funkciji je i mail: [email protected]

Share your love
Semir Sadiković
Semir Sadiković
Articles: 63